You are here

Ofertă şcolară

Liceul Teoretic "Téglás Gábor" vă întâmpină cu cadre didactice tinere, pregătite şi dinamice pe toţi cei care doresc să devină elevii noştrii. În anii trecuţi am încercat în mod continuu să asigurăm fiecărui copil incepând de la grădiniţă şi până la şcoala gimnazială, învăţământ în limba maternă. Deoarece în oferta şcolară nu erau cuprinse toate secţiile ne-am dezvoltat şi secţia profesională care vizează categoria tinerilor maghiari cu pregătire profesională din judeţul Hunedoara. Oferta noastră şcolară cu o paletă cât mai variată este adaptată cerinţelor unui învăţământ în care numărul elevilor este fluctuant, uneori în scădere. Astfel in anul 2013 am pornit/iniţiat pentru prima oară în Ardeal clase cu două profiluri diferite, dintre care o clasă de profil real de matematică-informatică iar cea de a doua clasă este de profil uman, filologie, pe care o denumim prescurtat: MIFI. În anul următor am luat o altă decizie îndrăzneaţă iniţiind o clasă cu specializarea matematică-informatică/ştiinţele naturii.

Vă aşteptăm să veniţi cu drag în Liceul Teoretic "Téglás Gábor" pe toţi cei ce doriţi să studiaţi în limba maternă maghiară.

În anul şcolar 2014-2015 în şcoala noastră cu o înălţime de 4 etaje, dotată şi modernă, învaţă în 33 de clase şi de grupe, sub îndrumarea a 42 de cadre didactice, 575 elevi:

- 7 grupe de grădiniţă 
- 10 clase primare
- 7 clase de gimnaziu
- 8 clase de liceu
- 2 clase de profesional 

În anul şcolar 2015-2016 ne pregătim să pornim o clasă de profesional turism. Ne-am propus să începem cu 2 grupe de grădiniţă, 2 clase pregătitoare şi 2 clase de a cincea.

Balogh-Botár Károly-Csaba