Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

You are here

Elkezdődött a rendezvényszezon!

Iskolánk minden tanévben számos rendezvénnyel igyekszik bekapcsolódni a város kulturális életébe,illetve a hagyományápolásba.

Idén egy vadonatúj ötlet került megvalósításra: a város főterén található szökőkutat helyeztük más megvilágításba. Október vége lévén nem is akármilyenbe: töklámpásokkal világítva mutattuk meg, hogy mi is szerves részei vagyunk a város közösségének, hagyományainkkal gazdagítjuk, színesítjük a város életét. Mintegy 150 gyermek, elsősorbanóvodások és kisikolások vette birtokba a kút környékét, remek munkáikkal gyönyörködtetve az arra járókat.

Az eseményt a VII. A osztály (osztályfőnök: Tófalvi Emese) szervezte, a Hauer Erich Diáktanács és iskolánk nevelési tanácsadója, Csatlós Erzsébet védnöksége alatt.

Köszönjük a szervezésben nyújtott segítséget Pogocsán Ferdinánd alpolgármester úrnak, a Polgármesteri hivatalnak, valamint Széll Lőrincnek ügyvezető igazgató úrnak ( Hunyad Megyei Ifjúsági És Sportigazgatóság ), aki jelentős támogatással járult hozzá rendezvényünk sikeréhez.